Zákaznický servis +420 466 040 466 (Po–Pá: 7:00–20:00, So 8:00–16:00)

Menu

Hledat

Košík

Váš košík je prázdný. Není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Košík

Váš košík je prázdný. Není to škoda?

Nakupování u nás je radost. A prázdný košík je tak smutný :-(

Pekárna chleba

Produkt byl přidán do oblíbených.

Pekárna chleba

Popis

Pekárna chleba GZ 636 je plně automatická. Disponuje 15 programy pro pečení různých druhů chleba včetně bezlepkového, různých druhů těst, zavařenin nebo jogurtu. Jednoduše lze nastavit také stupeň propečení kůrky (světlá, střední a tmavá). Lze využít i funkce odloženého startu až o 15 hodin nebo udržení teploty až 60 min. Pekárna je vybavena praktickou pamětí pro případ výpadku proudu po dobu až 10 minut. Rozměry: 35,5 x 44 x 29 cm. Hmotnost: 6,6 kg. Max. příkon 850 W.

Parametry

Barva produktu
stříbrná
Vlastnosti
plně automatická, stupně propečení, odložený start, udržení teploty, nepřilnavý povrch formy
Příkon
850 W
Jiné
napájecí kabel 1,2 m
Hmotnost
6,6 kg
Rozměr
30,7 x 41 x 26,8 cm
Velikost
6,6 kg, 30,7x41x26,8 cm

Hodnocení 0

Žádná hodnocení k zobrazení

Přidat hodnocení

Doporučujeme

Forma na bábovku silikon

Forma na bábovku silikon

Upečte si bábovku ve formě z odolného silikonu. Její zajímavý tvar upoutá každého, komu tuto skvělou pochoutku nabídnete. Forma na bábovku ze silikonu je lehká a skladná. Vnitřní povrch zůstává po správné péči nepřilnavý, těsto se k němu nepřipéká a upečenou bábovku snadno vyklopíte. Forma je odolná teplotám od -40 °C do 220 °C. Rozměry: průměr 24 cm, výška 11 cm. Doporučení mistrů cukrářů na údržbu: silikonové formy by se neměly mýt v myčce. Saponát způsobuje jejich přílišné odmaštění a tím by se mohlo těsto k formě připékat. Silikon vždy myjte pod tekoucí vodou, bez agresívních odmašťovacích prostředků (nedoporučuje se ani jar). Na povrchu tak zůstane jemný mastný film, který zajišťuje nepřilnavost. Silikonová forma se nevymazává ani nevysypává. Chcete-li mít jistotu, můžete formu vytřít olejem nebo kouskem másla. Upečenou bábovku nechte nejprve zchladnout a teprve poté ji vyklopte. Ještě před vyklopením můžete formu lehce uvolnit, aby šlo vyklápění lehce. Tak se vám podaří bábovku formu „svléknout“. Bábovku ve formě pečte na plechu. Silikon totiž není stabilní a chvěje se. Pokud byste bábovku položili přímo na rošt, mohlo by se stát, že ji z trouby vytáhnete zdeformovanou. Formu si postavte na plech už v okamžiku, kdy se do ní chystáte nalévat těsto. Snadněji plech i s formou dopravíte do předehřáté trouby.• Silikonová forma• Lehká a skladná• Těsto se nepřipéká• Odolná teplotám od -40 °C do 220 °C• Ruční mytí bez agresívních odmašťovacích prostředků

 
279 Kč

Skladem, odesíláme do 3 - 5 prac. dní